Online marketing

Laat weten dat u bestaat!

E-mail marketing

E-mail marketing is nog steeds 1 van de meest doeltreffende online marketing vormen. U kunt hiermee op een snelle manier een groot publiek benaderen waar u een doeltreffend resultaat uit kunt halen. Een goed uitziende mail zorgt ervoor dat mensen terugkomen naar uw website. Of u nu nieuwsbrieven wilt versturen aan bestaande klanten of leden van uw website of mailings wilt verzenden voor cross selling, aftersales of aanbiedingen. Wij kunnen u helpen een succesvol email marketing plan op te zetten waarmee u het gewenste resultaat haalt. we kunnen emails voor u ontwerpen, opmaken en versturen om u deze zorgen deels of volledig uit handen te nemen. Met onze verzendwijze komen uw mails niet aan in de spambox maar in de inbox waardoor deze echt geopend worden en gelezen.

Wij bieden ook: Web & E-mail basing.


Social media marketing

Net als iedere reclame campagne werkt het het best om eerst uw doelen voor ogen te hebben. Bij social media is dit niet anders. Samen met u bepalen we de doelgroep, uw budget en de beste vorm van social media marketing. Is dit een campagne, het promoten van uw bericht of pagina. Al snel wordt duidelijk wat uw doelgroep is en wat de campagne kosten zijn. We kunnen u helpen de campagne aantrekkelijk te maken, op te stellen en uit te rollen zodat u het maximale haalt uit de campagne, zonder er zelf omkijken naar te hebben. Zodat u u kunt focussen op zaken waar u goed in bent.

Wij bieden ook: Social media updates en webcare.

Marketing support voor media bedrijven

Heeft u zelf niet de kennis in huis om goede online reclame campagnes op te zetten maar vragen uw klanten hier wel om? Heeft u zelf niet de tijd om u te verdiepen in de kneepjes van het vak? Wilt u liever zelf doen waar u goed in bent en uitbesteden waar u niet goed in bent?
Wij ondersteunen sinds 2012 talloze media bedrijven, freelance webdesigners en developers dagelijks in het opleveren van kleine en grote projecten en staan ook voor u klaar.

Interesse in onze whitelabel diensten?
Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.Neem contact op

Adverteren met Adwords

Adverteren via adwords is voor vele mensen verwarrend. moet ik een tekst, banner of allebei plaatsen. Welke zoekwoorden moet ik er aan koppelen en hoeveel moet ik per maand investeren om er voordeel uit te halen. Dit zijn zaken waar wij antwoord op hebben. Wij hebben geruime ervaring met het opzetten van adwords campagnes en het behalen van het gewenste resultaat zonder te hoge kosten. Na een onderzoek over uw branche en werkgebied bepalen we samen met u uw doelgroep, het budget, en de gewenste resultaten. Wij stellen adwords voor u in met gewenste en gepaste zoekwoorden, banners en budget en doelgroep. We monitoren maandelijks de resultaten en overleggen met u de beste vervolgstappen en opties. Wij kunnen dit ook volledig voor u beheren waarbij u als voordeel heeft dat u er totaal geen omkijken naar heeft.