Maatwerk ontwikkeling

Ontwikkeling van uw product

Website op maat

Wij bouwen meeschalende websites die werken op ieder apparaat, in een makkelijk beheer systeem zoals Joomla of Wordpress. Voor een blog of bedrijfswebsite bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u verder gaan dan dat, met bijvoorbeeld een webshop of boekingsysteem? Dan kunnen we dit ook voor u realiseren. Ook bouwen we plugins op maat of integreren een webapplicatie of api koppeling voor u. NIets is ons te gek. Heeft u een leuke uitdaging voor ons? Wij zijn er klaar voor! We denken met u mee en bieden u een uitbreidbaar totaalpakket voorzien van de laatste technieken.


Android & iOS apps

Heeft u een uniek idee voor een app of wilt u uw product ook mobiel goed op de kaart zetten? Wij hebben ruime ervaring in het ontwerpen, bouwen en uitrollen van Android en iOS apps. Wij bouwen een handig op maat gemaakt systeem wat makkelijk te beheren is en zetten dit voor u online in de appstores.


Web applicaties

Op maat gemaakte software biedt voor vele bedrijven een uitkomst. Vaak doet bestaande applicaties niet exact wat u wilt of met vele omwegen en moeten uw werknemers zich aanpassen aan de software. Dit alles kost meer tijd en moeite en dus ook geld. Wij zijn ervan overtuigd dat dit anders kan. De software moet zich aanpassen aan u, zodat u efficiƫnt kan werken. Wij bieden eigen webapplicaties of op maat gemaakte software die exact voldoen aan uw wensen zodat dit doet wat u wilt en u veel tijd en kosten bespaard.

Maatwerk ontwikkeling voor media bedrijven

Bent u een ontwerper en heeft u een vaste baser nodig of bouwt u websites en komt u krachten tekort?
Wij ondersteunen sinds 2012 talloze media bedrijven, freelance webdesigners en developers dagelijks in het opleveren van kleine en grote projecten en staan ook voor u klaar.

Interesse in onze whitelabel diensten?
Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.Neem contact op

Wordpress & Joomla plugins

Ieder CMS systeem heeft tal van plugins om functionaliteit te vergroten. Toch mist er soms wat. We bouwen CMS plugins op maat voor Joomla en Wordpress. Zo kunt u uw bestaande website verrijken met functionaliteit die u wenst.


Koppelingen (API's)

U werkt met veel losse systemen maar deze systemen zijn niet aan elkaar gekoppeld. Handiger zou zijn als deze systemen wel aan elkaar gekoppeld zouden zijn. Wij kunnen dit verzorgen. Vele softwarepakketten bieden een api waarbij deze gekoppeld kunnen worden aan andere software pakketten. Denk bijvoorbeeld aan integratie van uw facturatie en administratie programma koppelen aan uw bestaande webshop. Wij kunnen deze software aan elkaar koppelen waarmee u veel tijd en kosten kan besparen.


Web & E-mail basing

Uw eigen of reeds gemaakte ontwerp kunnen wij omzetten naar een goed functionerende website welke meeschaalt en goed werkt op elk apparaat. Wij bieden deze service voor HTML, Wordpress, Joomla. Het is mogelijk om dit uit te breiden met plugins welke nodig zijn om uw website compleet te maken. Ook zetten we nieuwsbrief ontwerpen om, welke wij testen in meest gebruikte e-mail software en mobiele apparaten.